شرکت مقاوم سازی افزیر

شرکت مقاوم سازی افزیر

پیشرو و متخصص در زمینه مقاوم سازی با مصالح ، تجهیزات و فن آوری نوین
شرکت مقاوم سازی افزیر

شرکت مقاوم سازی افزیر

پیشرو و متخصص در زمینه مقاوم سازی با مصالح ، تجهیزات و فن آوری نوین

مقاوم‌سازی ۸ هزار و ۴۰۰ واحد روستایی در آذربایجان شرقی


 مقاوم‌سازی ۸ هزار و ۴۰۰ واحد روستایی در آذربایجان شرقی

تبریز- مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی گفت: همزمان با گرامیداشت دهه فجر از طرح ویژه بهسازی و مقاوم‌سازی ۸ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی روستایی در سطح این استان بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حافظ باباپور در گفت و گو با خبرنگاران افزود: برای بهسازی و نوسازی این واحدها در سال جاری در سطح تمامی روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت استان از محل تسهیلات بانکی و مردمی ۶ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی اظهار داشت: به مناسبت همین ایام ۲ هزار و ۴۱۸ جلد سند مالکیت روستایی و ۸۷۵ جلد سند مالکیت شهری در ۲۱ شهرستان استان با صرف ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال تهیه و در اختیار مالکان واحدها قرار می‌گیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی با بیان اینکه همزمان با دهه فجر از طرح هادی ۹ روستا در ۶ شهرستان بهره برداری می‌شود، گفت: این طرح‌ها در سال ۹۷ آغاز شده و برای اجرای آنها ۲۵ میلیارد و ۴۵۶ میلیون ریال هزینه شده است.

باباپور، اجرای آسفالت معابر ۴ روستای استان را از دیگر طرح‌های آماده افتتاح دهه فجر اعلام کرد و ادامه داد: برای اجرای این طرح‌ها که از سال ۹۷ شروع شده حدود ۳۴ میلیارد و ۹۵۵ میلیون ریال اعتبار از سوی این بنیاد هزینه شده است.

وی میانگین کشوری اجرای طرح هادی را ۵۰ درصد و میانگین استانی را حدود ۴۳ اعلام و یادآوری کرد: بنیاد مسکن متولی تهیه و اجرای طرح‌های هادی در روستاها بوده و در تمام روستاهای بالای ۲۰ هزار خانوار استان طرح هادی اجرا شده و در ۷۰۰ روستا از بین ۲ هزار و ۲۰ روستا نیاز به تجدید دوباره طرح هادی بوده و برای اجرای هر طرح هادی حدود ۴۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز است.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه سهم قیر رایگان استان تا سال ۹۸ در حدود ۱۸ درصد بود که با عملکرد مناسب این بنیاد مسکن به ۱۹ درصد رسید، گفت: رکورد استفاده از قیر رایگان در سال ۹۷ در این استان زده شد و حدود یک میلیون و ۴۵۰ متر مربع عملیات آسفالت‌ریزی انجام شد.

باباپور، تهیه و مطالعه طرح هادی در ۲ هزار و ۱۳ روستا، طرح بازنگری طرح هادی در ۴۳۴ روستا، اجرای طرح هادی در ۸۷۵ روستا، صدور ۲۱۷ هزار و ۱۰۲ جلد سند روستایی و ۲۵ هزار و ۸۶۷ جلد سند در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر، مقاوم سازی و نوسازی ۱۶۷ هزار واحد مسکونی روستایی و شهری، اجرای ۱۶ هزار و ۵۰۶ واحد مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت و احداث ۱۱ هزار و ۵۷۵ واحد مسکن ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد شهری را از جمله اقدامات ۴۱ ساله این بنیاد در این استان اعلام کرد.

وی با اشاره به احداث یک هزار و ۱۱۸ واحد مسکونی از سوی خیرین مسکن ساز استان برای محرومان، اظهار داشت: هم اکنون میانگین مقاوم سازی مسکن در سطح کشور ۴۲ درصد و در این استان ۴۸ درصد بوده و میانگین استانی از میانگین کشوری ۶ درصد بیشتر است

شرکت مقاوم سازی افزیر

۷۲ درصد واحدهای مسکونی روستایی در محدوده گسل زنجان مقاوم‌سازی نشده است

استان زنجان از جمله استان‌هایی است که همواره در خطر زلزله، تخریب و نابودی واحدهای مسکونی قرار دارد در این بین خانه‌های روستایی به دلیل نداشتن مقاومت لازم بیش‌تر در معرض خطر هستند و نیازمند توجه هرچه بیش‌تر در راستای مقاوم‌سازی‌اند.

72 درصد واحدهای مسکونی روستایی در محدوده گسل زنجان مقاوم‌سازی نشده است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ایران از جمله کشورهایی است که استعداد وقوع زلزله در آن بالا است و همواره موجب ایجاد خسارات جانی و مالی و اتلاف سرمایه‌های ملی می‌شود، استفاده از مصالح خشتی در اجرای ساختمان‌ها از قرن‌های گذشته در ایران رواج داشته که همین امر موجب شده تا استان زنجان نیز در بسیاری از شهرستان‌ها و روستاها از بناهای خشتی در ساخت منازل مسکونی استفاده کند که در صورت وقوع زلزله‌های با قدرت بالا خسارات جبران ناپذیری برای استان تحمیل خواهد شد.

تجربیات گذشته نیز نشان داده است در صورتی که توجهی به سیستم‌های ساختمانی و مقاوم سازی در برابر زلزله نشود خسارات ایجاد شده جبران ناپذیر می‌شود و بهبود شرایط نیز نیازمند زمان و هزینه بالایی خواهد بود در این صورت امکانات لازم جهت اسکان موقت، اسکان دائم، ساختمان ‌های مقاوم‌سازی شده در برابر زلزله باید جز ضروریاتی باشد که توسط صنعت ساختمان مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل بنیاد مسکن استان زنجان در خصوص مقاوم‌سازی مسکن‌های روستایی به خبرنگار تسنیم از زنجان گفت: مساکن روستایی در هر منطقه تحت تاثیر جنبه‌های مختلف محیطی، طبیعی، اقتصادی و معیشتی قرار دارند که تغییر و نوسازی الگوهای کالبدی نیازمند پیش‌نیازهایی از جمله شناسایی الگوهای بومی و ویژگی‌های کالبدی همان منطقه است.

به گفته وی ارتقا کیفی بناهای روستایی یکی از راه‌های توانمندسازی نظام روستایی و ارتقا امنیت در نقاط روستایی است که همین امر موجب شده تا از مجموع 92 هزار و 627 واحد مسکونی روستایی 48 هزار و 164 واحد مسکونی به میزان 52  درصد توسط بنیاد مسکن استان مقاوم سازی شود.

سجاد صنعتی منفرد با بیان این که میانگین مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی در سطح کشور 42 درصد است، گفت: در استان زنجان میزان مقاوم سازی مساکن 52 درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

وی با اشاره این که اعطای تسهیلات  طرح ویژه بهسازی لرزه ای و مقاوم سازی با کارمزد 5 درصد تا سقف 40 میلیون تومان به واحدهای مسکونی روستایی و شهرهای زیر 25 هزار نفر انجام می‌گیرد، اظهار داشت: در استان زنجان تعداد 153 روستا در محدوده گسل قرار دارد که دارای 18 هزار و 734 واحد مسکونی است که 5 هزار و 259 واحد به عبارتی 28 درصد مقاوم سازی انجام شده است.


شرکت مقاوم سازی افزیر

مرمت و مقاوم سازی عمارت مفخم چه زمانی آغاز می شود؟

ایسنا/خراسان شمالی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی خراسان شمالی گفت: عمارت مفخم بعد از وقوع زلزله در اردیبهشت ماه 96 آسیب دید که از آن زمان تقاضای اختصاص اعتبار و ورود کارشناسان جهت مرمت و مقاوم سازی بنا شد.

مستوفیان در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: بعد از مکاتبات انجام شده قراردادی در سال گذشته به منظور ورود گروه فنی و تخصصی منعقد شد تا گروه های مطالعاتی و مشاور در گام نخست مطالعات لازم را انجام دهند.

وی افزود: در حال حاضر یک گروه مطالعاتی از دانشگاه اصفهان امر مطالعات را انجام می دهند و حدود یک سالی طول می کشد تا مطالعات به پایان برسد و بعد از آن امر مرمت و مقاوم سازی را انجام دهند.

مستوفیان ادامه داد: از سوی دیگر با کار کارشناسی های صورت گرفته، به این نتیجه رسیده شده که آسیب های وارد شده سطحی بوده است و بنا از استحکام و مقاومت لازم برخوردار هستند.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر این اداره کل بعد از وقوع زلزله درخواست اعتبار برای رفع آسیب ها و مقاوم سازی عمارت مفخم را داده بود که گویا مبلغ 500 میلیون تومان برای مرمت و 100 میلیون تومان نیز برای تکمیل مطالعات از اعتبارات ملی طی امسال در نظر گرفته شده اما هنوز ابلاغ نشده است.

عمارت مفخم بزرگترین و شاخص‌ ترین اثر معماری از دوره قاجار در خراسان شمالی است که در شمال شرق شهر بجنورد واقع است. در دوره قاجار عمارت مفخم همراه با بناهای دیگری از جمله آینه‌خانه، کلاه فرنگی، حوضخانه و سردر در باغ بزرگی قرار داشته که مجموعه دارالحکومه مفخم را تشکیل می‌ داده‌ اند. بنای عمارت در دهه ۱۳۰۰ هجری قمری، همزمان با دوره حکومت ناصرالدین شاه به دستور یارمحمدخان شادلو معروف به سردار مفخم ساخته شده و محل سکونت خانواده وی و پذیرایی از میهمانان دولتی و رجال سیاسی بوده است. در دهه ۱۳۲۰ بنای عمارت از سوی ورثه سردار مفخم به عنوان بیمارستان به اداره بهداری واگذار شد. در شهریور ماه ۱۳۷۰این عمارت در اختیار اداره وقت میراث فرهنگی بجنورد قرار گرفت و پس از انجام تعمیرات و تغییرات جزیی به موزه مردم شناسی و باستان شناسی شهرستان بجنورد تبدیل شد.